Női torna

women-workout-1024x629Nõi torna, zenés gimnasztika, kondícionáló torna, alakformáló gimnasztika. Többféle elnevezéssel találkozhatunk. A lényeg az, hogy a nõi test sajátosságait messzemenõen figyelembe véve, a mozgásanyag járuljon hozzá az egészség, a megfelelõ erõnlét megõrzéséhez, az izületek mozgékonyságához, az izmok rugalmasságához, stb. A zenére történõ végrehajtás segít e célok elérésében, egyúttal kellemes hangulatot is biztosítva. Nem mindenki szereti a kondi-gépekkel teli fitnesz termek légkörét, nem is mindenki számára ajánlható egészségügyi szempontból sem. Sokunkban megvan az igény a testmozgásra, csak a döntõ lépés hiányzik. Amennyiben leküzdöttük önmagunkban az "akadályokat", a felmerülõ kifogásokat kezeltük, jó érzés tölt majd el, elégedettek leszünk. Ebben segít a csoportos foglalkozás, látva a társak hasonló gondjait. A HOLLÁN MOZGÁSSTÚDIÓBAN kisebb csoportokban tartott foglalkozásokon lehetõség nyílik az egyéni adottságok, problémák figyelembe vételére. A mozgással, esetenként kívánatos testsúlycsökkenést, dietetikai tanácsadással segítjük.

MEGJEGYZÉS: A FIATAL HÖLGY FOTÓJA "DEKORÁCIÓ". AZ IDŐSEBB KOROSZTÁLY SZÁMÁRA IS MEGFELELŐ A MOZGÁSANYAG, A FOGLALKOZÁSOK KIS CSOPORTBAN ZAJLANAK, TEHÁT AZ EGYÉNI ADOTTSÁGOK MESSZEMENŐEN FIGYELEMBE VEHETŐEK!!!

Itt is megjegyzem, hogy rendelkezem egy jojo effektus nélküli, alakformáló programmal, ami 90 nap alatt formálja át a tested. Az egészség forradalma rész alatt ollvashatsz ról a részletesebben. Természetesen, ha további tájékoztatásra van szükdéged jelezd!

A foglalkozások idõpontja:      kedd - csütörtök: 18.15 - 19.15   és    19.15-20.45

ÚJ FOGLALKOZÁS: CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 10.00-11.00-IG

                                                                      

   
© RGFITNESS 2005-2013