Kapcsolat  

   

Ki van jelen  

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

   

Az egészség forradalma

 

Figyelmetekbe ajánlom az új Nu szépség és egészség Tippek titkos csoportot. Itt folyamatosan láthatsz érdekes videókat, olvashatsz friss információkat. A Hollán Mozgásstúdió oldalt kedvelők zárt csoportomat továbbra is megtartom, de időhiány miatt nem tudom úgy kezelni, ahogy szeretném. Ahhoz, hogy nézelődhess szükség van arra, hogy behívjalak. Jégy szíves jelezd, ha véletlenül kimaradtál!

 

JÓ HÍR!!!

2017. december 31-ig az új ADR és a régi ADR

LIFEPAK és MARINE OMEGA rendelések kb 6000                                                                                                     Ft-al olcsóbban kaphatók! 

2017. febr. 23-án csütörtökön 18.00 h-kor részletesen hallhatsz, kérdéseket tehetsz fel a TR 90 testsúly kontroll programunkról. Az apropó, hogy február végéig kedvezménnyel vásárolhatod meg a csomagot. 

Helszín XII. Alkotás u 50. Alkotás Point irodaház 

 

2017 februárjában folyamatosan lehet megvásárolni a BONE FORMULÁT. A legeredményesebben lehet a csontjaink egészségét megőrízni vele! Részletek a facebook zártcsoportomban.

Az Adventi vásár keretén belül nem csak a külső megoldásokat lehet kedvezményesen megkapni, hanem az egészséggel kapcsolatban lévőket is!

 

Itt van december 22.-e! Csütörtökön, azaz

holnap jöna Bone Formula. Az árát még nem

tudom,

de nem lehet olyan sok, hogy ne érje meg!

Reggel láthatod a facebook "A Hollán

Mozgásstúió

oldaltkedvelők zárt csoportomban!

 

Amit előre tudni lehet, 22-én egy eddig még Európában nem forgalmazott Bone Formula lesz a palettán. A népbetegségnek számító csontritkulás elkerüléséhez szükséges a megfelelő táplálkozás, az elegendő mennyiségű calcium bevitel és ami a legfontosabb annak a felszívódása. Ez az innovatív speciálisan összeállított táplálék kiegészítő javítja a calcium felszívódását és gátolja a csont ásványianyag veszteségét.

Friss híreket folyamatosan a facebookon A Hollán Mozgásstúdió oldalt kedvelők zárt csoportban is olvashatsz!

A zártcsoportomba való felvételedet kérheted a facebook Hollán Mozgásstúdió oldalamon, vagy privátba. Örülnék, ha Neked személyre szabottan tudnék tanácsot adni akár az egészséged megőrzésével, akár a fiatal, szép külsőd megtartásával, elősegítésével kapcsolatban.  

Dr. Vellai Tibor PhD Professzor, az ELTE Genetikai Tanszékének vezetője

nagy sikerrel tartott előadást a génkutatás legújabb vívmányairól. Ismertette a korábban végzett kisérleteiket  egy különleges termék fonálférgekre való hatásáról. Érdekes a terméket előállító cég vezető kutatójával való kapcsolata. A budapesti kutatások, igaz, hogy jóval később, de teljes mértékben igazolják a különleges terméket előállító cég hosszú múltra visszavezethető kísérleteinek eddigi eredményeit. A génkutatók "szent állatai" a táplálékukba kevert termékkel 30-50%-os élethossz növekedést produkáltak. Erről a szenzációról és egyáltalán a gén expresszióról  CD-n számol be a tudós. 

Bővebb információt szeretnél, jelentkezz! 

 

Az öregedés nem csupán a ráncokról szól!

A ráncosodáshoz hasonló folyamat játszódik le bennünk is. Az új táplálkozástudomány legújabb vívmányával

 

erre ma már van megoldás egy génexpressziós

szinten történő méregtelenítéssel

 

SEJTSZINTEN TÖRTÉNŐ MÉREGTELENÍTÉS, NEM SALAKTALANÍTÁS, LÉBÖJTKÚRA, MINT AZ ÖSSZES EDDIG ISMERT MÓDSZER.

2013. ÁPRILIS 1-TŐL MOST MÁR FOLYAMATOSAN KAPHATÓ! JELEZD, HA SZÜKSÉGED VAN RÁ!

VALAMINT, HA SZÜKSÉGED VAN BŐVEBB INFORMÁCIÓRA JELENTKEZZ! 

A több évtizedes kutatások következtében egy új tudományág, az öregedésgátlás tudománya van kialakulóban.  A cégünk, melynek partnere vagyok, tavaly felvásárolta a világ legnagyobb génkutató intézetét, ezzel hozzájutva a több, mint 30 éves kutatási adatokhoz. Felgyorsult az öregedés okainak a vizsgálata, a tudósok a lejátszódó génexpresszióra összpontosítanak. Ennek következményeként szabadalmazott termékek és technológiák állnak az öregedésgátlás folyamatának kezelésére. A testápolási és az étrend-kiegészítő termékeinkben megtalálhatóak az új tudományos kutatás eredményei.

A klinikai vizsgálatok, a genom analízis és az alapos kutatások vezettek oda, hogy a vitalitást célba vevő géncsoportot beazonosították. Ezzel lehetővé vált a mitokondriális működés szintjének megtartása, ill. a kor előre haladtával csökkenő, de még megmaradt mitokondriumok energiájának visszaállítása. A célzottan ható termék a fizikai erőnlétet, a szellemi frissességet és a szexuális energiát emeli. Mivel a legtöbb mitokondrium az agy, a szív és a vázizomzat sejtjeiben található itt fejti ki leginkább a hatását. Összetétele: cordyceps sinensis - kínai hernyógomba, punica granatum - gránátalma, panax ginseng - ázsiai ginsenggyökér kivonat, tehát csak természetes és kifogástalan minőségű anyagok. 

A legújabb szenzáció a termék éjszakai kiegészítője, ami sejtszinten, ill. a sejtközti állományban méregtelenít, és nem csak salaktalanít, mint minden más lehetőség. Összetevők: vitis vinifera - szőlőmagkivonat, citrus sinensis - vérnarancs kivonat, brassica oleracia - brokkolimag kivonat és szelén. Ezek szintén már korábban is ismert és elismert összetevők. A lényeg, hogy ott hatnak, ahol erre szükség van.

2014. október 7-én volt a bevezetése a génexpressziós szinten működő testsúlykontroll programnak, amivel  átváltozik a tested 90 nap alatt!

MEGÉRKEZETT! MÁSFÉL ÓRA ALATT EL IS FOGYOTT.

EZT MEGISMÉTELTÜK 2014. ÁPRILIS 9-ÉN MÉG NAGYOBB

SIKERREL.

2015. FEBRUÁR 15.-e ÓTA MÁR

FOLYAMATOSAN MEG TUDOD 

VÁSÁROLNI. AZ ÁRAK ÉS A VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

RÉSZLETEI MIATT JELENTKEZZ!

A célzott megoldásaink is figyelemre méltóak!

 

 A reishi gomba, a ginkoba hatásáról sokan hallottatok. Az immunrendszer gyors helyreállítása, a betegségek jelentkezésének azonnali "megállítása" mindenkinek fontos lehet. Az izületi problémák sokaknak okoznak gondot. A fáradság megjelenésének késleltetése sokszor jól jöhet, nem csak a sportolás esetében. Ezekre vannak megfelelő termékekkel, megfelelő megoldásaink. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználása, gyógyszer tisztaságú, minőségi előállítás garantálja a termékek nagy mértékű hasznosulását. Mindezen kiemelkedő tulajdonságokat nyolc célzott termék nyújtja. 

 

   
© RGFITNESS 2005-2013